Česká zemědělská univerzita organizuje již 4.ročník Mezinárodního mistrovství menz. Akce se koná 16. - 20. 6. 2025 v Potravinářském pavilonu v kampusu České zemědělské univerzity.
Pokud máte zájem se zúčastnit 4. ročníku, tak vás poprosíme o vyplnění krátkého dotazníku v odkazu níže, abychom pro vás připravili co nejlepší akci!
>>> Závazná přihláška účasti na Mezinárodním mistrovství menz 2025 na ČZU v Praze <<<
Soutěžní týmy budou mít za úkol připravit plnohodnotné dvouchodové menu ve složení hlavní chod a dezert. Povinnými surovinami jsou:
- kuře, tvaroh, jablka a brambory
Hodnotit se bude kreativita, snoubení chutí v celém menu, kompozice jednotlivých chodů, využití regionálních surovin, sezónních surovin, efektivní zpracování, minimalizace množství odpadu v duchu „zero-waste“, reálnost přípravy v podmínkách závodního stravování a dodržování hygienických norem HACCP.
Děkujeme a těsíme se naviděnou!